ONDERHOUD

DriSteem Belgium heeft een eigen naverkoopsdienst voor het uitvoeren van

  • Onderhoudscontracten
  • Onderhoud op aanvraag
  • Herstellingen/interventies
  • Opstart

ONDERDELEN

Naast een centraal Europees Dristeem magazijn in Nederland heeft Dristeem Belgium ook een eigen magazijn in België waardoor de meest frequent te vervangen
onderdelen steeds leverbaar zijn uit voorraad. Onze technische mensen hebben bij een interventie ter plaatse ook steeds de nodige onderdelen bij, zodat een euvel vrijwel altijd meteen kan opgelost worden.

Al onze leveringen zijn franco geleverd België / Luxemburg.

Bij aanvraag voor een prijsofferte is het kennen van de serienummer van het originele toestel geen absolute vereiste maar helpt ons u de meest passende offerte te maken.

ONDERHOUDSCONTRACTEN

Een onderhoudscontract wordt aangeboden op maat van de klant : periodiek onderhoud per 6 of 12 maanden, algemeen nazicht, reinigen van watertank, vervangen van bepaalde onderdelen voor een goede werking, enz…

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract heeft de klant een korting van 10 % op de onderdelen die tijdens de interventie worden vervangen.

ONTKALKING

Bij een hoge concentratie kalk, mineralen in het toevoerwater is soms een gewone manuele reiniging ontoereikend. Een volledige ontkalking van de watertank (en warmtewisselaar indien van toepassing) biedt dan een mogelijke oplossing.

Een aanvraag kan steeds gestuurd worden naar info [at] dristeembelgium [dot] be of via tel +32 11 666 880

CONTACTEER ONS >>

            

DSH BELGIUM

 

Centrum-Zuid 1247

B 3530 Houthalen-Helchteren

Belgium

 

+32 11 666 880

E-mail: info [at] dristeembelgium [dot] be

 


Visit the DriSteem global website
at www.dristeem.com

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Comments